Empanadas - taštičky plněné kuřecím masem

Mražený výrobek, 6 ks

Země původu: Argentina

Balení: 6 x 100g

Empanadas přivezli do Argentiny Španělé na konci 19. století. Dnes jsou Empanadas argentinským národním pokrmem a rozšířily se i do ostatních zemí Jižní Ameriky. Jedná se zpravidla o pšeničnou kapsu plněnou nejčastěji masem (šunkou, tuňákem a jinými rybami, mletým masem, zeleninou, sýry ale i ovocem).

PŘÍPRAVA:

Trouba: Předehřát na 220 °C, péct 12 minut.

Fritovací hrnec: max. 170 °C, fritovat 5 minut.

Jezte teplé i studené a podávejte s argentinským červeným vínem (skvělé s Newen Malbec nebo LEO Malbec).

Skladujte v teplotě -18 °C, po rozmrazení znovu nezamrazujte.  

 

Vzhledem k tomu, že se jedná o mražené zboží, není možný jiný způsob dopravy než "osobní odběr". Zaslat zboží kurýrem GLS je možné pouze na území Prahy.

Obrázek má pouze ilustrační charakter.

 

 

 

: balení 250 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář