› MASO › Uruguayský nízký roštěnec - STRIPLOIN
Čerstvé prémiové vyzrálé hovězí maso
Země původu: Uruguay
Doba zrání: cca 2 měsíce
Steak z nízkého roštěnce je libovější než z roštěnce vysokého a je to bezesporu nejoblíbenější steak pro grilování. Jeho základní charakteristikou je především tukové krytí, které steaku dodává nezaměnitelnou chuť, vzhled i aroma.
Chlazené maso skladujte ideálně při 0 – 3 °C. Při této teplotě vám vydrží dle expirace uvedené na obalu. V běžné lednici, která chladí většinou na 5-7 °C, jeho trvanlivost klesá a vydrží max. 3-5 dnů.
Cena je uvedena za 1 kg.
Hmotnost balení: cca 4 kg
Objednáte-li 1 balení, bude cena vaší objednávky cca 2600,-Kč (přesnou cenu sdělíme dle váhy konkrétního balení).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu.Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.