Nízký roštěnec - Striploin Uruguay

Čerstvý nízký roštěnec Uruguay

Země původu: Uruguay

Doba zrání: cca 2 měsíce

Steak z nízkého roštěnce je libovější než z roštěnce vysokého a je to bezesporu nejoblíbenější steak pro grilování. Jeho základní charakteristikou je především tukové krytí, které steaku dodává nezaměnitelnou chuť, vzhled i aroma.

Chlazené maso skladujte ideálně při 0 – 3 °C. Po zakoupení lze maso skladovat 2 – 3 dny v běžné lednici, po zmražení vydrží ve stejné kvalitě až 1 rok.

Cena je uvedena za 1 kg.

Hmotnost balení: cca 4 kg

Objednáte-li 1 balení, bude cena vaší objednávky cca 2600,-Kč (přesnou cenu sdělíme dle váhy konkrétního balení).

Totéž, co Rolls-Royce pro milovníky automobilů, znamená hovězí z Uruguay pro pravé gurmány. Krávy se tam celoročně pasou pod širým nebem a konzumují trávu na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Díky bohaté vegetaci nepotřebuje skot žádné potravní doplňky, růstové hormony nebo masokostní moučku. Argentinské maso má výraznou chuť a je tak křehké a šťavnaté, že není zapotřebí koření ani marinád. Nejlépe si ho vychutnáte, tak jako Argentinci, jen mírně osolený a opečený na mřížkované steakové pánvi či na grilu.

: balení 620 Kč
Dostupnost: Skladem
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář