Wagyu & Black Angus Burger

Novinka Tip
267 Kč 221 Kč bez DPH
Skladem

Šťavnatý a chuťové bohatý burger ze směsi prémiového hovězího masa plemen Wagyu a Black Angus.

Pro jedinečný zážitek všech milovníků burgerů.

2 ks á 150 g zmražené přímo na farmě

Detailní informace

Detailní popis produktu

Balení: 2 ks á 150g - zabaleno a zmraženo začerstva přímo na Wagyu farmě Santa Rosalía.

Šťavnatý a chuťové bohatý burger ze směsi prémiového hovězího masa plemen Wagyu (50%) a Black Angus (50%) ze španělské Wagyu farmy. Tato kombinace hovězího zaručuje dokonalý chuťový zážitek pro každého milovníka burgerů. 

Farma Santa Rosalía

Farma Santa Rosalía byla založena ve španělské provincii Burgos roku 1975 Baskem Patxi Garmendia a od roku 1990 chová plemeno Wagyu. Pečlivě dodržuje podmínky vlastního chovu tohoto plemene. Maso z této farmy je známé jako jedno nejvyhlášenějších a nejkvalitnějších pro svou chuť a vůni.

O zvířata je na farmě Santa Rosalía postaráno v opravdu nejvyšším standardu a to se odráží na kvalitě masa. Každé zvíře má více než 100m2 vlastního volného prostoru, stravují se vysoce kvalitním krmivem z obilných vloček a bio vínem z vlastního sklepa, které slouží jako přírodní zdroj antioxidantů. Dopřávají si i poslech vážné hudby, jak je u chovu tohoto plemena zvykem. Finca Santa Rosalía myslí i na životní prostředí a snaží se omezit globální oteplování speciálním krmivem bez aditiv s vysokou stravitelností, tak aby ovzduší nebylo kontaminováno plyny a omezoval se skleníkový efekt. Hnůj je na farmě zužitkován jako organické hnojivo na vlastních pozemcích. Maso neopustí farmu ke svým spotřebitelům bez přísné kontroly a dohledu až po samotné zabalení a transport.

 
O plemeni Wagyu 

Jedná se o prvotřídní hovězí skot označován také jako Kobe Beef. Toto plemeno pochází totiž původně z Japonska, kde ho Japonci dříve využívali převážně při práci na polích a při převážení těžkého nákladu. Až později objevili jedinečnou chuť tohoto hovězího masa a postupně se rozšířilo do celého světa. Nyní patří k nejvýše ceněným hovězím masům. Hovězí Wagyu je velmi hustě mramorované, obsahuje více tuku, je velmi křehké až téměř rozpadající se v ústech.

Příprava:

Doporučujeme burgery vyjmout z balení a 1-2 hodiny ponechat odležet při pokojové teplotě. Dále osmažit na pánvi s pár kapkami kvalitního olivového oleje, zkaramelizovat z obou stran a uvnitř nechat medium propečené. Servírujte ve kvalitním pečivu např. s osmahnutou či naloženou cibulí, hlávkovým salátem, plátkem rajčete a sýra. Kreativitě se meze nekladou.

Inspirujte se video přípravou hamburgeru šéfkuchařem Toni González z restaurace El Nuevo Molino oceněného Michelinskou hvězdou.

Neobsahuje lepek.

Druh přípravy:

 

 

Gril

 

 

                                                              

   Pánev

 

Příprava Wagyu Hamburgeru šéfkuchařem Toni González z restaurace El Nuevo Molino oceněný Michelinskou hvězdou

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: