Vysoký roštěnec - Rib Eye Steak Argentina

Čerstvý vysoký roštěnec Argentina

Země původu: Argentina

Doba zrání: cca 2 měsíce

Bývá označován za nejšťavnatější steak, protože je lehce mramorovaný a uprostřed má tukové očko. Je to právě tuk, který dodává steaku vynikající chuť a typické aroma.

Chlazené maso skladujte ideálně při 0 – 3 °C. Po zakoupení lze maso skladovat 2 – 3 dny v běžné lednici, po zmražení vydrží ve stejné kvalitě až 1 rok.

Cena je uvedena za 1 kg.

Hmotnost balení: cca 2,5-3,5kg

Objednáte-li 1 balení, bude cena vaší objednávky cca 1625 - 2275,-Kč (přesnou cenu sdělíme dle váhy konkrétního balení).

Totéž, co Rolls-Royce pro milovníky automobilů, znamená hovězí z Argentiny pro pravé gurmány. Krávy se tam celoročně pasou pod širým nebem a konzumují trávu na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Díky bohaté vegetaci nepotřebuje skot žádné potravní doplňky, růstové hormony nebo masokostní moučku. Argentinské maso má výraznou chuť a je tak křehké a šťavnaté, že není zapotřebí koření ani marinád. Nejlépe si ho vychutnáte, tak jako Argentinci, jen mírně osolený a opečený na mřížkované steakové pánvi či na grilu.

: balení 750 Kč
Dostupnost: Skladem
 
  • Odpovědět první objednávka masa
    26.6.2015 12:20 | Petr
    Všem doporučuji, maso bylo výborné..určitě to za to stojí.

Přidat komentář