Recepty a tipy

Chystáte se připravit lahodný steak, carpaciio či tatarák? Připravili jsme pro vás sérii doporučených receptů, které jsme vyzkoušeli a patří mezi naše nejoblíbenější. Věříme, že vám budou chutnat. 
Přejeme Vám dobrou chuť!

 Španělský chléb s rajčaty a šunkou_náhled

Španělský toast s rajčaty a šunkou Jamón Serrano

Přesto, že jde o malý, lehký předkrm či tapas, svou návštěvu jím oslníte

 Těstoviny s houbami, smetanou a sušenou šunkou_náhled

Těstoviny s houbami, smetanou a šunkou Jamón Serrano

Výrazná kombinace chutí šunky a hub zjemněné smetanou potěší každého milovníka smyslných večeří

 jamon-iberico_nahled

Šunka Jamón Serrano Set

Pojďte se naučit, jak správně skladovat a krájet pravou šunku Jamón

Pravé argentinské asado

Spojte zábavu s romantikou i dobrým jídlem a uspořádejte pravé argentinské asado přímo na vaší zahradě!

fondue150x150 Fondue s Dulce de Leche

Oslavte den Sv. Valentýna svůdným argentinským dezertem.

Striploin_Nízký roštěnec_150 Argentinský steak z nízkého roštěnce s chimichurri dle časopisu APETIT

Symfonie chutí šťavnatého masa a lahodného chimichurri

FOOD-07-2014-grilovani_vyber_flank_01 - kopie (2) Grilovaný flank steak dle časopisu FOOD

Pro každého, kdo miluje chuť kvalitního masa

Tatarák ze svíčkové

Lahůdka pro milovníky syrového masa

Carpaccio__kopie

Carpaccio z hovězí svíčkové

Lahůdka pro milovníky syrového masa

Flank steak s balzamikovou omáčkou

Báječný tip pro vaše letní grilování

Steaky z argentinské svíčkové, bramborový gratin, glazované šalotky

Vítězný recept Markéty Hrubešové z pořadu VIP prostřeno

Jak vařím steaky já

Recepty od Markéty Hrubešové

Pravý argentinský steak s omáčkou chimichurri

Steak z pravé argentinské svíčkové, výrazné chuti, doplněný typickou argentinskou omáčkou na maso.

Hovězí svíčková na kari

Pravá argentinská svíčková, pouze rychle osmahnutá na pánvi, podávaná s výbornou kari omáčkou.

Chimichurri - omáčka na steaky

Originální argentinská omáčka na steaky, kterou si snadno sami připravíte.

1_Hovezi_Carpaccio_na_ohni - kopie

Hovězí carpacio na ohni

Tenoučké plátky argentinské svíčkové, lehce ochucené rozmarýnem a olivovým olejem, podávané s opečenou bagetou.