Argentinský Tri Tip steak - MAMINHA

Tip
550 Kč 491 Kč bez DPH
Skladem

Čerstvé prémiové vyzrálé hovězí maso

Cena uvedená za 1 kg

Váha 1 balení: cca 1 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Země původu: Argentina

Doba zrání: cca 2 měsíce

Tri Tip steak neboli Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou a pochází  z mladých argentinských volků trávících svůj celý život na prosluněných zelených argentinských pampách. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje se křehkým tukovým vláknem a tukovým krytím, který propůjčuje steaku výraznou chuť.


Skladování a trvanlivost
Chlazené maso skladujte ideálně při 0 – 3 °C. Při této teplotě vám vydrží dle expirace uvedené na obalu. V běžné lednici, která chladí většinou na 5-7 °C, jeho trvanlivost klesá a vydrží max. 3-5 dnů

Cena je uvedena za 1 kg.

Hmotnost balení: cca 1 kg

Objednáte-li 1 balení, bude cena vaší objednávky cca 550,-Kč (přesnou cenu sdělíme dle váhy konkrétního balení).


Proč je argentinské hovězí maso je světově proslulé?
Krávy se zde celoročně pasou pod širým nebem a spásají trávu na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Mají dostatek pohybu, což přispívá ke křehkosti masa. Dobytek není chován ve stresu v kravínech a podávání hormonů ke stimulaci růstu či podávání antibiotik je v Argentině zakázáno! Argentinské maso z mladých volků má výraznou barvu a chuť a je tak křehké a šťavnaté, že k jeho přípravě nepotřebujete žádná koření ani marinády. Maso je zpracováváno a baleno v Argentině při přísných hygienických podmínkách a vyzrává 4-5 týdnů ve vakuu při cestě do Evropy na lodích kontejnerech chlazených při 0-3 stupních Celsia. Odtud putuje ve chlazených vozech do chladicích boxů našeho skladu. Našim cílem je poskytovat kontinuální prémiovou kvalitu hovězího masa z nejlepších argentinských farem, které osobně prověřujeme.

Doplňkové parametry

Kategorie: MASO
Druh masa: čerstvé
Země původu: Argentina

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: