Čerstvé argentinské hovězí
Argentinské hovězí maso je světově proslulé.
Krávy se zde celoročně pasou pod širým nebem a spásají trávu na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Mají dostatek pohybu, což přispívá ke křehkosti masa. Dobytek není chován ve stresu v kravínech a podávání hormonů ke stimulaci růstu či podávání antibiotik je v Argentině zakázáno! Argentinské maso z mladých volků má výraznou barvu a chuť a je tak křehké a šťavnaté, že k jeho přípravě nepotřebujete žádná koření ani marinády. Maso je zpracováváno a baleno v Argentině při přísných hygienických podmínkách a vyzrává 4-5 týdnů ve vakuu při cestě do Evropy na lodích kontejnerech chlazených při 0-3 stupních Celsia. Odtud putuje ve chlazených vozech do chladicích boxů našeho skladu. Našim cílem je poskytovat kontinuální prémiovou kvalitu hovězího masa z nejlepších argentinských farem, které osobně prověřujeme.
Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem
argentinská svíčková + 0,75 l LEO PREMIUM Malbec + 0,75 l DEL FIN DEL MUNDO RESERVA Malbec
Původně: 1 830 Kč
Ušetříte: 91 Kč (–5%)
Entrecotte (vysoký roštěnec) + 0,75 l víno LEO Malbec + 0,75 l víno Fin del Mundo Reserva
Původně: 1 370 Kč
Ušetříte: 137 Kč (–10%)
Rump steak + 2x 0,75 l Postales Malbec
Původně: 1 088 Kč
Ušetříte: 109 Kč (–10%)
Mražené argentinské klobásy vyrobené dle tradiční receptury.
Stolní gril na dřevěné uhlí udrží teplotu steaků při servírování
Dlouho hořící, vysoce kvalitní dřevěné uhlí bez chemie 15 kg
Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem