Čerstvé argentinské hovězí

13 položek celkem

Argentinské hovězí maso je světově proslulé.
Krávy se zde celoročně pasou pod širým nebem a spásají trávu na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Mají dostatek pohybu, což přispívá ke křehkosti masa. Dobytek není chován ve stresu v kravínech a podávání hormonů ke stimulaci růstu či podávání antibiotik je v Argentině zakázáno! Argentinské maso z mladých volků má výraznou barvu a chuť a je tak křehké a šťavnaté, že k jeho přípravě nepotřebujete žádná koření ani marinády. Maso je zpracováváno a baleno v Argentině při přísných hygienických podmínkách a vyzrává 4-5 týdnů ve vakuu při cestě do Evropy na lodích kontejnerech chlazených při 0-3 stupních Celsia. Odtud putuje ve chlazených vozech do chladicích boxů našeho skladu. Našim cílem je poskytovat kontinuální prémiovou kvalitu hovězího masa z nejlepších argentinských farem, které osobně prověřujeme.