Argentinské vyzrálé hovězí

17 položek celkem
Rumpsteak Argentina
Tip
550 Kč / kg
HZ001
tritip 1024x1536
Tip
550 Kč / kg
HK001
flap 1024x1536
Tip
620 Kč / kg
0150
arg nizkyrostenec 1024x1536
Tip
620 Kč / kg
NR001
arg vysokyrostenec 1024x1536
Tip
750 Kč / kg
VR001
arg svickova 1024x1536
Tip
950 Kč / kg
SV002
arg hovoponka 1024x1536
Tip
650 Kč / kg
TH001
balicky 1024x1536 01
Akce
1 830 Kč –5 %
1 739 Kč / ks
SET015
balicky 1024x1536 02
Akce
1 370 Kč –10 %
1 233 Kč / ks
0269
balicky 1024x1536 03
Akce
1 088 Kč –10 %
979 Kč / ks
0268
choriso 1024x1536 2
Tip
320 Kč / kg
CHOR007
chimichurri 1024x1536
Tip
95 Kč / ks
KOR009
stolni ohrivac 1024x1536
Tip
950 Kč / ks
0132
uhli 3kg 1024x1536
Tip
195 Kč / ks
100065

Argentinské hovězí maso je světově proslulé.
Krávy se zde celoročně pasou pod širým nebem a spásají trávu na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Mají dostatek pohybu, což přispívá ke křehkosti masa. Dobytek není chován ve stresu v kravínech a podávání hormonů ke stimulaci růstu či podávání antibiotik je v Argentině zakázáno! Argentinské maso z mladých vykastrovaných býků tzv. volků má výraznou barvu a chuť a je tak křehké a šťavnaté, že k jeho přípravě nepotřebujete žádná koření ani marinády. Maso je zpracováváno a baleno v Argentině při přísných hygienických podmínkách a vyzrává 4-6 týdnů ve vakuu při cestě do Evropy na lodích kontejnerech chlazených při 0-3 stupních Celsia. Odtud putuje ve chlazených vozech do chladicích boxů našeho skladu. Našim cílem je poskytovat kontinuální prémiovou kvalitu hovězího masa z nejlepších argentinských farem, které osobně prověřujeme a co nejkratší cestou ho doručovat do vašich domovů, restaurací a steak housů.