Wagyu Burger Party box 60ks
Související produkty
Detailní popis produktu
Prémiový zážitek pro milovníky burgerů
Šťavnatý a chuťové bohatý burger z prémiového hovězího masa plemene Wagyu (100%) ze španělské Wagyu farmy, která se specializuje na chov japonského plemene Wagyu podle tradičních metod.
Co obdržíš?
- 60 ks Wagyu burgerů po 150 g
- Maso s vysokým podílem intramuskulárního tuku
- Intenzivní chuť a maximální šťavnatost
- Perfektní na gril, pánev i do profesionální kuchyně
- Ideální na garden party, catering, firemní akce, carnivore dietu nebo jako zásoba na pro ty, co se spokojí jen s tím nejlepším
Farma Santa Rosalía
Farma Santa Rosalía byla založena ve španělské provincii Burgos roku 1975 Baskem Patxi Garmendia a od roku 1990 chová plemeno Wagyu. Pečlivě dodržuje podmínky vlastního chovu tohoto plemene. Maso z této farmy je známé jako jedno nejvyhlášenějších a nejkvalitnějších pro svou chuť a vůni.
O zvířata je na farmě Santa Rosalía postaráno v opravdu nejvyšším standardu a to se odráží na kvalitě masa. Každé zvíře má více než 100m2 vlastního volného prostoru, stravují se vysoce kvalitním krmivem z obilných vloček a bio vínem z vlastního sklepa, které slouží jako přírodní zdroj antioxidantů. Dopřávají si i poslech vážné hudby, jak je u chovu tohoto plemena zvykem. Finca Santa Rosalía myslí i na životní prostředí a snaží se omezit globální oteplování speciálním krmivem bez aditiv s vysokou stravitelností, tak aby ovzduší nebylo kontaminováno plyny a omezoval se skleníkový efekt. Hnůj je na farmě zužitkován jako organické hnojivo na vlastních pozemcích. Maso neopustí farmu ke svým spotřebitelům bez přísné kontroly a dohledu až po samotné zabalení a transport.
O plemeni Wagyu
Jedná se o prvotřídní hovězí skot označován také jako Kobe Beef. Toto plemeno pochází totiž původně z Japonska, kde ho Japonci dříve využívali převážně při práci na polích a při převážení těžkého nákladu. Až později objevili jedinečnou chuť tohoto hovězího masa a postupně se rozšířilo do celého světa. Nyní patří k nejvýše ceněným hovězím masům. Hovězí Wagyu je velmi hustě mramorované, obsahuje více tuku, je velmi křehké až téměř rozpadající se v ústech.
Příprava:
Doporučujeme burgery vyjmout z balení a 1-2 hodiny ponechat odležet při pokojové teplotě. Dále opéct na grilu či osmažit na pánvi s pár kapkami kvalitního olivového oleje, zkaramelizovat z obou stran a uvnitř nechat medium propečené. Servírujte ve kvalitním pečivu např. s osmahnutou či naloženou cibulí, hlávkovým salátem, plátkem rajčete a sýra. Kreativitě se meze nekladou.
Inspirujte se video přípravou hamburgeru šéfkuchařem Toni González z restaurace El Nuevo Molino oceněného Michelinskou hvězdou.
Neobsahuje lepek.
Druh přípravy:
Gril
Pánev
Doplňkové parametry
Kategorie: | MASO |
---|---|
Složení: | Hovězí maso Wagyu 92% |
Konzervanty: | siřičitan sodný a černý pepř |
Obsahuje Alergeny: | Ke konzumaci po kompletní tepelné úpravě |
Energetická hodnota: | 1113 kj, 266 kCal |
Tuky: | 19 g |
Nasycené tuky: | 11,40 g |
Mononenasycené tuky: | 9,70 g |
Polynenasycené tuky: | 1,70 g |
Sacharidy: | 6,30 g |
Z toho cukry: | 0,30 g |
Proteiny: | 17,50 g |
Příprava Wagyu Hamburgeru šéfkuchařem Toni González z restaurace El Nuevo Molino oceněný Michelinskou hvězdou
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.