Jehněčí podle blogerky Garden and Kitchen

Vychutnejte si Velikonoce a připravte si vynikající prémiové jehněčí maso podle food blogerky Garden and Kitchen. Z prémiových jehněčích hřebínků a jehněčích kolínek Pampas Market připravila dva vynikající recepty krok po kroku, které si snadno připravíte doma. Vyzkoušejte je a přivítejte jaro na velikonoční svátky jak se patří!

novinka-hrebinky  

Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou a gratinem z brambor

Velikonoce a jehněčí, u nás každoroční tradice. Miluji jehněčí pro jeho jemnost a křehkost a skvělou chuť masa, pro mě je to jedno z nejlepších mas, které jsem kdy ochutnala.

Zobrazit recept

     
novinka-kolinka  

Velikonoční jehněčí kolínka

Vajíčka, mazanec a jehněčí jsou pro mě symbolem Velikonoc a samozřejmě na našem stole nesmí chybět. Navíc, když seženete kvalitní mladé jehněčí, tak věřte, že si pochutnáte.

Zobrazit recept

 

Dobrou chuť!

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné