Snoubení čokolády s vínem

"Několik let jsem kombinoval chutě kakaových bobů, květů a koření, aby se s dobrým alkoholem vzájemně snoubily a vytvořily novou, dosud nepoznanou chut." říká pan Daniel Syrový, chocolatier.

* Čokoláda, která vznikla, je vyrobena pouze z té nejkvalitnější a šetrně zpracované čokolády z vybraných zemí s přidáním přírodního koření, bylin a květů.

* Unikátní technologie zpracování květů a bylin vychází z alchymistických postupů středověké Prahy a renesančních metod výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse.

* Edice této vzácné jednodruhové čokolády s kořením a květy je vytvořena a vyladěna speciálně pro párování s víny.

* Design čokolády je inspirován rostlinnými ornamenty z herbáře rudolfinského alchymisty. Díky tomu je gastronomický zážitek z obého i zážitkem estetickým a pohodlným.

Tvar čokolády je vytvořen speciálně pro zavěšení na sklenici vybraného nápoje. 
Víte, jak správně snoubit čokoládu s vínem? Připravili jsme pro vás odborný postup!

 

Vybírat můžete ze tří speciálně vytvořených kombinací