Argentinská hovězí žebra SHORT RIBS bez kosti

Novinka
850 Kč 759 Kč bez DPH
Skladem

Mražená prémiová hovězí žebra ASADO SIN HUESO "grain fed"  bez kosti

Cena uvedená za 1 kg

Hmotnost balení: cca. 1,5 kg  - 2 kusy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Země původu: ARGENTINA

Argentinská hovězí žebra bez kosti (tapa de bife) jsou dokonalou lahůdkou na grilování, pečení v troubě či přípravu sous-vide. Jedná se o stejně luxusní maso jako short ribs, pouze je již vykostěné. Pomalým grilováním či pečením se  nádherně rozpadají a díky bohatému mramorování tukem jsou dokonale šťavnatá.

Jak žebra připravit?


PŘÍPRAVA NA GRILU NA DŘEVĚNÉM UHLÍ
Nad přímým žárem ohně na grilu opečte 5 minut z každé strany. Po té pokračujte  pomalým grilováním další  4 a 1/2 hodiny na nepřímé zóně pouze na rozžhaveném uhlí (uhlíky mají bílou popelavou barvu). 

PŘÍPRAVA V TROUBĚ
Předehřejte troubu na 200°C. Vložte žebra na plech vyložený pečicím papírem a pečte při vysoké teplotě 10 minut. Po té upravte teplotu na 135°C a pečte 30 minut. Po té žebra uzavřete do pečící folie a pečte dalších 60 minut.

Argentině se griluje bez marinád, ale pokud je máte rádi, můžete použít například sojovou omáčku, červený vinný ocet, Tabasco a hovězí vývar. Podpoříte tak chuť hovězího s nádechem umami. Milovníci pálivých chutí mohou do marinády přidat chilli omáčku a med. Bohatě potřete marinádou maso a nechte její kouzlo pracovat v lednici minimálně 3-4 hodiny.


SKLADOVÁNÍ:

Skladujte při teplotě -18°C či nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Konzumujte pouze po tepelné úpravě.


Cena je uvedena za 1 kg

Hmotnost balení: cca 1,5 kg

Objednáte-li 1 balení, bude cena vaší objednávky cca 825,-Kč (přesnou cenu sdělíme dle váhy konkrétního balení).

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Maso
Druh masa: mražené
Země původu: Austrálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vstupujete na stránky
s prodejem alkoholu.

Prosím potvrďte,
že Vám již bylo 18 let.