Jehněčí hřebínky "French Racks" Nový Zéland

Mražené jehněčí hřebínky 2x á 500 g

Země původu: Nový Zéland

Mražené novozélandské jehněčí je ideální nejen na velikonoční stůl.

Balení obsahuje dva hřebínky z novozélandské farmy Silver Fern o hmotnosti cca. 2x 500 gramů. Je vhodné pro pečení vcelku na česneku a bylinkách jako je rozmarýn a tymián či k naporcování po jednotlivých žebírkách připravených jako steak.

Novozélandské jehněčí maso je vysoce kvalitní. Pochází z jehňat pasoucích se na rozsáhlých zelených novozélandských pastvinách. Maso je velmi zdravé s nízkým obsahem tuku a vysokým obsahem nejen bílkovin a vápníku, ale také fosforu, železa a vitamínu B2. Nevyniká typickým silným nežádoucím aroma skopového masa, ale jemnou charakteristickou vůní.

6 tipů na přípravu jehněčího najdete v tomto článku.

Chlazené maso skladujte ideálně při 0 – 3 °C. Po zakoupení lze maso skladovat 2 – 3 dny v běžné lednici, po zmražení vydrží ve stejné kvalitě až 1 rok.

Hmotnost balení: cca 1 - 1,2 kg

Přesnou cenu sdělíme dle váhy konkrétního balení.

: kg 720 Kč
Dostupnost: Skladem
 
Země původu Nový Zéland

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář