Jehněčí podle blogerky Garden and Kitchen

garden-kitchenVychutnejte si Velikonoce a připravte si vynikající prémiové jehněčí maso podle food blogerky Garden and Kitchen. Z prémiových jehněčích hřebínků a jehněčích kolínek Pampas Market připravila dva vynikající recepty krok po kroku, které si snadno připravíte doma. Vyzkoušejte je a přivítejte jaro na velikonoční svátky jak se patří!

novinka-hrebinky  

Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou a gratinem z brambor

Velikonoce a jehněčí, u nás každoroční tradice. Miluji jehněčí pro jeho jemnost a křehkost a skvělou chuť masa, pro mě je to jedno z nejlepších mas, které jsem kdy ochutnala.

Zobrazit recept 

     
novinka-kolinka  

Velikonoční jehněčí kolínka

Vajíčka, mazanec a jehněčí jsou pro mě symbolem Velikonoc a samozřejmě na našem stole nesmí chybět. Navíc, když seženete kvalitní mladé jehněčí, tak věřte, že si pochutnáte.

Zobrazit recept

 

Další tipy na přípravu jehněčího a snoubení s víny najdete v našem článku 6 tipů jak si vychutnat jehněčí maso.

Dobrou chuť!