Hovězí zadní - Rump Steak Argentina

Čerstvé hovězí zadní Argentina

Země původu: Argentina

Doba zrání: cca 2 měsíce

Rumpsteak pochází z nejjemnější části hovězího zadního. Nejenže má nízký obsah tuku, navíc je neuvěřitelně chutný. Určitě si ho zamilujete!

Chlazené maso skladujte ideálně při 0 – 3 °C. Po zakoupení lze maso skladovat 2 – 3 dny v běžné lednici, po zmražení vydrží ve stejné kvalitě až 1 rok.

Cena je uvedena za 1 kg.

Hmotnost balení: cca 2,5 kg

Objednáte-li 1 balení, bude cena vaší objednávky cca 1375,-Kč (přesnou cenu sdělíme dle váhy konkrétního balení).

Totéž, co Rolls-Royce pro milovníky automobilů, znamená hovězí z Argentiny pro pravé gurmány. Krávy se tam celoročně pasou pod širým nebem a konzumují trávu na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Díky bohaté vegetaci nepotřebuje skot žádné potravní doplňky, růstové hormony nebo masokostní moučku. Argentinské maso má výraznou chuť a je tak křehké a šťavnaté, že není zapotřebí koření ani marinád. Nejlépe si ho vychutnáte, tak jako Argentinci, jen mírně osolený a opečený na mřížkované steakové pánvi či na grilu.

: balení 550 Kč
Dostupnost: Skladem
 
  • Odpovědět Info
    8.11.2013 10:14 | Jurko
    Co mi tu chybí je, jestli se jedná o čerstvé nebo mražené. Jestli je uveden čas porážky a čas zrání masa.

Přidat komentář