Wagyu Striploin Argentina
Související produkty
Detailní popis produktu
Druh: Striploin, nízký roštěnec
Balení: 220- 250g
Země původu: Argentina
Wagyu – japonské plemeno proslulé po celém světě svým výjimečným mramorováním. Díky intramuskulárnímu tuku získává maso nezaměnitelnou máslovou jemnost, šťavnatost a chuť, která doslova taje na jazyku.
Argentinské Wagyu Pampeana ctí výjimečné vlastnosti plemene Wagyu, ale zároveň do něj začleňuje charakteristické prvky argentinského chovu: svobodu pohybu, pastvu na travnatých pastvinách a respekt k rytmu přírody. Díky tomu vzniká maso, které je harmonickou fúzí japonské dokonalosti a argentinské tradice – bohaté, jemné a chuťově nezaměnitelné s klasifikací mramorování BMS 7 - 8.
Argentinské Wagyu pochází z vybraných býků - převážně plemene Angus a jeho kříženců – odchovaných na rozlehlých pastvinách. Zde mají zvířata prostor k pohybu a přirozené pastvě, což dodává masu chuť a charakter typický pro argentinské hovězí. Následně je jejich strava doplněna o exkluzivní krmivo, které podtrhuje jemnost, křehkost a plnou chuť masa.
Klasifikace mramorování odráží dokonalou rovnováhu mezi jemností Wagyu a charakterem argentinských pastvin. Argentinské Wagyu Pampeana má mramorování, které je oproti japonskému Wagyu delikátnější – stále bohaté, ale s větším prostorem pro přirozenou chuť hovězího.
Dopřejte si výjimečný chuťový zážitek a vyzkoušejte spojení japonské dokonalosti a argentinské tradice!
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte při teplotě -18°C či nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Konzumujte pouze po tepelné úpravě.
Příprava Wagyu Hamburgeru šéfkuchařem Toni González z restaurace El Nuevo Molino oceněný Michelinskou hvězdou
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.