Paté z hovězích jater WAGYU s lanýžem

159 Kč 131 Kč bez DPH
Na cestě od dodavatele

Paté ze španělského hovězího masa WAGYU s lanýžem 

110 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Balení: 110 g 

Vynikající paté z hovězích jater plemene Wagyu obohatí váš tapas či poslouží jako předkrm před další chody. 
Doporučujeme podávat samotné na opečeném toastu či v kombinaci s čerstvými fíky, sušeným ovocem, opečenou červenou cibulkou nebo smaženými houbami. Ozdobit můžete vlašským ořechem a snítkou tymiánu.

Složení:
hovězí maso a tuk Wagyu 32%, voda, hovězí játra Wagyu 16%, houby, smažená cibule, rýžová mouka, sušené vejce, víno, sušené mléko, rostlinná vláknina, cukr, kukuřičný škrob, koření, bylinky, lanýž 1%, konzervant E250. Neobsahuje lepek.
Alergeny: vejce, mléko. 

Skladování: skladujte v chladu. Po otevření skladujte chlazené při 0-5°C.


Farma Santa Rosalía

Farma Santa Rosalía byla založena ve španělské provincii Burgos roku 1975 Baskem Patxi Garmendia a od roku 1990 chová plemeno Wagyu. Pečlivě dodržuje podmínky vlastního chovu tohoto plemene. Maso z této farmy je známé jako jedno nejvyhlášenějších a nejkvalitnějších pro svou chuť a vůni.

O zvířata je na farmě Santa Rosalía postaráno v opravdu nejvyšším standardu a to se odráží na kvalitě masa. Každé zvíře má více než 100m2 vlastního volného prostoru, stravují se vysoce kvalitním krmivem z obilných vloček a bio vínem z vlastního sklepa, které slouží jako přírodní zdroj antioxidantů. Dopřávají si i poslech vážné hudby, jak je u chovu tohoto plemena zvykem. Finca Santa Rosalía myslí i na životní prostředí a snaží se omezit globální oteplování speciálním krmivem bez aditiv s vysokou stravitelností, tak aby ovzduší nebylo kontaminováno plyny a omezoval se skleníkový efekt. Hnůj je na farmě zužitkován jako organické hnojivo na vlastních pozemcích. Maso neopustí farmu ke svým spotřebitelům bez přísné kontroly a dohledu až po samotné zabalení a transport.


O plemeni Wagyu 

Jedná se o prvotřídní hovězí skot označován také jako Kobe Beef. Toto plemeno pochází totiž původně z Japonska, kde ho Japonci dříve využívali převážně při práci na polích a při převážení těžkého nákladu. Až později objevili jedinečnou chuť tohoto hovězího masa a postupně se rozšířilo do celého světa. Nyní patří k nejvýše ceněným hovězím masům. Hovězí Wagyu je velmi hustě mramorované, obsahuje více tuku, je velmi křehké až téměř rozpadající se v ústech.


 

 

 

Příprava Wagyu Hamburgeru šéfkuchařem Toni González z restaurace El Nuevo Molino oceněný Michelinskou hvězdou

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: