Pravá argentinská omáčka chimichurri na hovězí steaky

Pravá argentinské salsa chimichurri neodmyslitelně patří ke každému argentinskému steaku.
Připravte si ji z našeho speciálního mixu koření či čerstvou dle následujícího receptu.

chimichurry-02

Ingredience:

½ hrnku olivového oleje
2 polévkové lžíce červeného či bílého vinného octa
½ hrnku jemně nasekané petrželky
3-4 stroužky nadrobno nakrájeného česneku
2 malé červené chilli papričky nadrobno nakrájené bez semínek
¾ polévkové lžíce koření oregano
1 polévková lžíce soli
špetka pepře

Příprava:

Smíchejte všechny uvedené ingredience a nechejte alespoň 60 minut odstát. Salsou přelijte podávaný steak.

Pokud nemáte čas či ingredience na přípravu čerstvé salsy, připravte si ji jednoduše z našeho mixu Koření na Chimichurri , které je dobré mít vždy doma v záloze :).

Buen provecho!

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné