Španělská telecí žebra "ASADO DE TIRA"
Související produkty
Detailní popis produktu
Druh: Mražená prémiová telecí žebra
Země původu: Španělsko
Plemeno: Angus
Asado de tira je legendární řez hovězího masa, podle kterého je v Argentině pojmenován proslulý grilovací rituál zvaný "ASADO" - technika pomalého grilování s dřevěným uhlím a společenské setkávání kolem něj.
Jedná se o část hovězích žeber krájených příčně přes kosti na dlouhé pruhy tzv. tiras.
Díky spojení kosti, masa a tuku se při pomalém pečení uvolňuje šťáva a vzniká velmi šťavnaté, aromatické maso s charakterem.
Na rozdíl od amerických „short ribs“ (krájených podélně podél kostí) se tira de asado řeže příčně přes žebra, takže vznikají delší pásy masa s několika žebry vedle sebe.
S cílem vyzdvihnout jejich chuť se, žebírka "asado de tiras", podávají s čerstvým chlebem, grilovanou zeleninou, pečenými brambory či salátem.
Skvěle si je vychutnáte s chimichurri salsou nebo salsou criolla.
Cena je uvedena za 1 kg.
Hmotnost balení: cca 3kg
Objednáte-li 1 balení, bude cena vaší objednávky cca 1.650,-Kč (přesnou cenu sdělíme dle váhy konkrétního balení).
Skladování
Skladujte při teplotě -18°C či nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Konzujmujte pouze po tepelné úpravě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vše na gril |
---|---|
EAN: | QR Kód: 23449907 |
Druh masa: | mražené |
Země původu: | Austrálie |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.