Domácí salsa criolla na hovězí steaky

Tradiční argentinské grilování tzv. asado se v Argentině neobejde bez tradiční salsy criolla.
Připravte si ji dle našeho receptu a ideálně doplňte salsou chimichurri.

criolla-4

Ingredience:

2 cibule šalotky
2 stroužky česneku
1 zelená paprika
2 rajčata zbavené semínek
½ hrnku bílého vinného octa
½ hrnku olivového oleje

Příprava:

Šalotku, česnek, papriku a rajčata nakrájejte na drobné kostičky. Zalijeme octem a olivovým olejem.
Hotovou salsu servírujte na hotovém steaku.

Buen provecho!

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné